toolbox

Iedereen drinkt zijn bakkie dus anders. Juist daarom hebben wij een uitgebreide toolbox vol online marketing gereedschap en high tech snufjes.

contact opnemen

social media beheer

Dankzij platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, LinkedIn of Whatsapp staan we voortdurend met elkaar in contact. Dit is ideaal om als bedrijf laagdrempelig in contact te komen met je doelgroep, nieuwe klanten te werven en “on top of mind” te blijven. Tenminste, wanneer je dit doet met een goed plan! Zomaar wat berichten plaatsen, wanneer het jou uitkomt, is niet meer genoeg. Juist daarom is er Social media beheer.

Alles over social media beheer

social advertising

Waarschijnlijk heb je, (net als veel anderen), bij Facebook wel eens op de knop “promoten” geklikt. Hoewel dit helpt om meer mensen te bereiken, is er veel meer uit social media advertising te halen. Vooral het vinden van je doelgroep, het opzetten van een marketing funnel en het creëren van de juiste content zijn essentieel om meer resultaat te behalen. Met Social Advertising helpen wij je met adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Whatsapp en Linkedin.

Alles over social advertising

e-commerce

Dus jij hebt een mooie webshop, een tof product of een gave dienst die je via het internet wilt verkopen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven en startups namelijk graag groeien en “shinen” op het internet. Met e-commerce zijn er zoveel mooie kansen om meer uit je bedrijf te halen, daar worden wij elke keer weer enthousiast van!

Alles over e-commerce

google ads

Wil jij meer bezoekers, omzet en nieuwe klanten? Grote kans dat je dan al eens aan Google Ads hebt gedacht. Logisch, want als je deze tool op de juiste manier inzet, zijn er leuke resultaten mee te behalen. Gelukkig zijn onze enthousiaste SEA experts altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en helpen ze je graag bij het uitzetten van de juiste strategie en campagnes!

Alles over google ads

seo

Dat SEO staat voor Zoekmachine optimalisatie weet tegenwoordig bijna iedereen en dat het iets met het gebruik van de juiste zoekwoorden te maken heeft komt waarschijnlijk ook niet als een complete verrassing. Maar wist je dat er nog veel meer zaken van invloed zijn op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google of Bing? Denk hierbij aan de snelheid, de waardering en gebruiksvriendelijkheid van je website. Onze bevlogen SEO specialisten vertellen je er graag meer over!

Alles over seo

training & advies

De online zichtbaarheid van je bedrijf vergroten kan op veel verschillende manieren, daarom begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Juist op dat soort momenten zoek je een partner waar je terecht kunt voor een gedegen plan, nieuwe inzichten en eerlijk advies. Daarom kun je bij Pittig Bakkie naast alle andere online diensten, (social beheer, social advertising, Google Ads, SEO en branding & design) terecht voor training en advies op het gebied van online marketing.

Alles over training & advies

Branding & design

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen een logo en een huisstijl. Een goede Branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogd de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Door je merkwaarden te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten. Met een pakkend ontwerp heb je dus invloed op de klanten die je aanspreekt, de verkopen die je maakt en de omzet die je realiseert. Een goed verhaal is voor ons als online marketing bureau de basis en daar helpen wij je dan ook graag bij!

Alles over branding & design

Content creatie

Het bedenken en maken van de juiste content blijft voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Logisch, want je bent nu eenmaal geen tekstschrijver, designer, fotograaf of video editor. Bij ons op kantoor zijn deze enthousiaste creatievelingen wel aanwezig en ze staan te springen om voor jouw bedrijf met de content creatie aan de slag te gaan. We helpen je als marketing agency graag bij het maken van social media berichten, een nieuwe branding, een bedrijfsvideo, (product)fotografie of het schrijven van nieuwe website teksten en blog artikelen (SEO).

Alles over content creatie

bakkie doen?

Leuk om te zien dat je interesse hebt in onze online marketing werkzaamheden. Laat je ons even weten wat we voor je kunnen betekenen en hoe jij je bakkie drinkt? Zetten wij op tijd de koffie klaar (thee mag natuurlijk ook)!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.